Vi bygger dit drømmekøkken

Køkkenet er hjemmets hjerterum. Det er her, du laver mad, spiser sammen med familien og hygger sammen med dem, du holder af. Derfor skal køkkenet også være helt perfekt, så det både indbyder til ophold og madlavning.

Hos Dichmann Total Byg ApS er køkkenet en af vores specialiteter. Vi foretager alt lige fra små renoveringer til udskiftning af hele køkkenet. Det er et skønt rum, da der er så mange muligheder. Ud fra dine ønsker og din stil opfylder vi de drømme, du har.

Har du allerede fundet drømmekøkkenet, men mangler du hænder til at samle det, er det også noget, vi gerne træder til og hjælper med. Her kan vi tilpasse det, så det passer nøjagtigt til dit hjem. Men vi samarbejder også med flere køkkenbutikker såsom Aubo, Svanekøkkenet og Alno, hvis du vil have præsenteret nogle løsninger.

Kontakt os gerne for at høre mere.

Udfyld nedenstående formular, så giver vi dig et meget overkommeligt tilbud

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

3

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Skal vi bygge dit køkken?

God madlavning er vejen til alt godt. Med et godt og flot køkken, der æstetisk passer ind i dit hjem, er du godt på vej til at kunne lave god mad hver dag. Med os ved hånden er det ikke så uoverskueligt et projekt, da vi tager hånd om hver eneste detalje og sørger for, at der i løbet af ganske kort tid står et køkken klar til dig, som du straks kan tage i brug – det gælder uanset, om vi blot skal reparere nogle ting, eller du ønsker et helt nyt køkken monteret.

Vi er ikke længere væk end et opkald eller en mail. Ring derfor gerne på 25 70 70 98 eller send en mail til kontakt@remove-this.dichmann-totalbyg.remove-this.dk, hvis vi skal hjælpe dig med dit køkken.