Få en ny dør i høj kvalitet

En dør er ikke kun en praktisk indgang til din bolig. Den bidrager også til charmen og udtrykket på huset og kan endda nedbringe din varmeregning, hvis den er i god kvalitet. Indvendigt kan den integreres som en del af boligens indretning og understrege atmosfæren og æstetikken.

Det er netop, hvad du kan forvente med døre fra Dichmann Total Byg ApS, da vi har specialiseret os i at udføre reparationer og vedligehold af døre, men også gerne udskifter dem, hvis det er en nødvendighed af praktiske eller æstetiske årsager.

For at være sikker på, at du får den rette dør, kommer vi gerne med råd og vejledning inden. Det sikrer, at du får en indsigt i, hvad der er vigtigt, når den nye dør skal tilpasses huset og ikke mindst, hvad det kræver at holde døren pæn i mange år frem.

Udfyld nedenstående formular, så giver vi dig et meget overkommeligt tilbud

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

3

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud på en dør

Med en ny eller repareret dør får du et indgangsparti eller rum, der er indbydende og højner glæden ved din bolig. Vi har gennem årene repareret, vedligeholdt, leveret og monteret en del døre for vores kunder i København og i Nordsjælland. Vi hjælper derfor også hellere end gerne dig med at komme til måls med en flot dør ude eller inde.

Det kræver blot et opkald til os på 25 70 70 98 eller en mail til kontakt@dichmann-totalbyg.dk. Så vender vi hurtigt muligt tilbage på din henvendelse. Her vil vi både være lydhøre, ligesom vi også vil komme med forslag til en løsning, vi tænker er den bedst mulige for dig.

Vi sidder klar allerede nu, så ring gerne i dag.