Få udført tømreropgaver i høj kvalitet

Har du brug for en tømrer i København eller i Nordsjælland med god smag og sans for det æstetiske? Tømrerfaget dækker over en bred vifte af opgaver, hvilket også er gældende for de kompetencer, vi har oparbejdet os gennem årene.

Kvalitet er meget vigtigt for os, men det er udseendet af vores arbejde også. For skal du have lavet en træterrasse i haven, skal den naturligvis stemme overens med resten af boligens sjæl, ligesom en ny dør gerne skal bidrage positivt til helhedsindtrykket. Det er vores tilgang, uanset hvilken opgave du ønsker, vi skal udføre for dig. 

Når du får Dichmann Total Byg ApS til at udføre en tømreropgave, udfører vi den naturligvis efter de tanker og ønsker, du har. Men fordi vi går så højt op i detaljerne, giver vi også gerne vores bud på justeringer, der sætter sidste prik over slutresultatet. Det er du velkommen til at høre nærmere om ved at kontakte os. 

Udfyld nedenstående formular, så giver vi dig et meget overkommeligt tilbud

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

3

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Ring eller skriv til os for tilbud på tømrerarbejde

Har du en dør, du gerne vil have lavet? Trænger vinduerne til at blive skiftet? Eller har du brug for en tømrer i forbindelse med en fag- eller totalentreprise? Uanset hvilken opgave du har brug for en tømrer til, skal kvaliteten af arbejdet være i orden. Det er netop her, vi kommer ind i billedet, da vi kan skabe de rette løsninger og udføre dem helt i tråd med de ønsker og tanker, du har uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller detaljer.

Vi sidder klar til at snakke nærmere med dig om dit projekt eller opgave både på mail og telefon. Du får fat i os ved at ringe på 25 70 70 98 eller ved at sende os en mail til kontakt@remove-this.dichmann-totalbyg.remove-this.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et skarpt og skræddersyet tilbud.