Æstetiske gulve i topkvalitet

Drømmer du om et gulv, der er pænt og passer til boligen? Som faglært inden for tømrer- og snedkerfaget er vi meget passionerede omkring gulve og at levere løsninger, der både er behagelige for strømpefødderne, men som også er æstetisk flotte og dermed højner hjertevarmen og atmosfæren i rummet.

Hos Dichmann Total Byg ApS tager vi os af alt, der har med gulve at gøre. Vi høvler, sliber, reparerer og behandler med lud, lak eller olie, og giver dig dermed et hjem med et nyt og flot look.  Ønsker du at få lagt et helt nyt gulv, gør vi også dette – naturligvis med fokus på både kvalitet og æstetik hele vejen rundt.

Går du op i det samme, når det kommer til indretningen af dit hjem, er vi klar til at hjælpe dig med den perfekte løsning. Du skal blot ringe til os eller sende os en mail, så vi kan få klarlagt dine behov og ønsker helt i ned detaljen.

Udfyld nedenstående formular, så giver vi dig et meget overkommeligt tilbud

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

3

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Ring eller skriv til os for et tilbud på et nyt gulv

Et gulv betyder meget mere for et rum, end hvad man lige regner med. Vi ved, hvor stor betydning det har og også, hvilke løsninger der komplimenterer din bolig bedst. Ønsker du vores besyv med på, hvilket gulv der vil være bedst til din bolig, eller om det gulv du drømmer om er muligt at lægge, er du velkommen til at kontakte os.

Vi er altid klar ved telefonen på 25 70 70 98 og svarer også inden for 24 timer, hvis du sender os en mail til kontakt@dichmann-totalbyg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.