Vi skaber fornyelse med ombygning i alle størrelser

Er der ikke længere nok plads i huset, fordi familien vokser? Er gulvet ved at have tjent sin værnepligt? Eller er rumfordelingen bare ikke optimal? Så kan en ombygning foretaget af Dichmann Total Byg ApS være løsningen.

For selvom planløsningen måske ikke længere er optimal, eller du bare trænger til fornyelse og andre løsninger, behøver en flytning ikke være svaret på frustrationerne. Vi er kreativt tænkende og kan derfor hjælpe dig med at hæve taget, oprette skillevægge, bygge en hems i soveværelset, inkludere garagen til boligen og meget andet, som vi vurderer, når vi kender din bolig og situation.

Vi ombygger og renoverer både huse og lejligheder i hele København og i Nordsjælland og skaber hellere end gerne fornyelse og forandring hos dig. Vi er kun et opkald eller en mail væk!

Udfyld nedenstående formular, så giver vi dig et meget overkommeligt tilbud

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

3

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

                                                                                                                                  A little office space in the hall 

Skal vi skabe nye løsninger i din bolig?

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i sit hjem. Har du derfor løsninger, du ikke er tilfreds med, eller er der bare ikke plads nok, sådan som planløsningen er lige nu, rækker vi gerne hånden ud og hjælper dig med at skabe de mest optimale løsninger, der får dig og familien til at føle jer endnu mere hjemme.

Vores tilgang er altid, at vores arbejde skal udføres med fokus på kvalitet, æstetik og detaljerne – for så ved vi, at det er en ombygning, der også fungerer på længere sigt. Vi håber derfor, at vi er så heldige at få lov til at hjælpe dig med din ombygning.

Har du spørgsmål om processen, priser eller vil du bare gerne have vores hjælp, kan du ringe på 25 70 70 98 eller sende en mail til kontakt@remove-this.dichmann-totalbyg.remove-this.dk.