Snedker med øje for detaljerne

Vil du gerne have gemt radiatoren væk med en æstetisk løsning? Eller ønsker du en trappe i træ, der bidrager til boligens atmosfære og øvrige indretning?

Snedkerarbejde er noget, vi er meget passionerede omkring hos Dichmann Total Byg ApS. For det er her, vi kan levere et godt, dansk håndværk og kræse om selv de mindste detaljer, så slutresultatet er præcist, som du ønsker det.

Vi tilbyder mange forskellige opgaver inden for snedkerfaget og kan således hjælpe dig, når du skal have bygget nyt eller gjort nuværende løsninger mere æstetiske og pæne at se på.

Inden vi påbegynder en snedkeropgave for dig, har vi en indledende samtale, hvor vi gennemgår forventninger, ønsker og detaljer, så vi kan gå målrettede og præcise til opgaven og levere et godt produkt første gang. Vil du gerne høre nærmere om dette, og hvilke løsninger vi kan levere, er du velkommen til at kontakte os.

Udfyld nedenstående formular, så giver vi dig et meget overkommeligt tilbud

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

3

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Vil du have et tilbud på en snedkeropgave?

Vi løser mange forskelligartede opgaver og er derfor klar til at hjælpe dig med at udvikle en skræddersyet løsning på en reol eller en trappe såvel som en bordplade, hvis du ønsker det. Vi opererer i hele København og i Nordsjælland og gør en dyd ud af at levere løsninger i topklasse for vores kunder. For os er det bedste kun godt nok, hvilket både smitter af på udførslen af opgaven og på servicen over for dig og vores kunder.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at skabe den løsning, du godt kunne tænke dig. Ring derfor gerne på 25 70 70 98 eller skriv en mail til kontakt@dichmann-totalbyg.dk, så finder vi sammen ud af, hvad der skal til.