Få mere plads med en tilbygning

Plads er vigtigt for, at man trives godt. Det kan vi skabe med en tilbygning tilpasset dine ønsker og drømme. For en tilbygning kan være alt lige fra at få et ekstra badeværelse eller soveværelse til en flot udestue med mulighed for kreative sysler. Uanset hvilket rum du gerne vil have skabt, giver det dig en værdifuld plads, som kun gør glæden ved din bolig større.

Hos Dichmann Total Byg ApS har vi stort fokus på at sikre, at den ønskede tilbygning passer ind i omgivelserne, så husets arkitektoniske udtryk bliver bibeholdt. Vi sørger derfor for at materialer, farver og ikke mindst stil falder helt i tråd med det eksisterende.

Vi har overblikket fra start til slut og tager gerne en snak med dig om vores løsninger.

Udfyld nedenstående formular, så giver vi dig et meget overkommeligt tilbud

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

3

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Skal vi bygge mere plads til dig?

Med os ved roret har du kun én kontaktperson under hele processen. Vi styrer derfor hele projektet og tager hånd om kvaliteten af underleverandørernes arbejde, materialer, byggeregler og meget andet, som er vigtigt at have styr på under byggeriet.

Vi samarbejder med dygtige fagfolk og kan derfor garantere, at du får en tilbygning, der fremstår harmonisk med resten af din bolig, og at alle byggeregler og byggekrav er overholdt. Kvalitet i topklasse er, hvad du kan forvente.

Kontakt os gerne allerede i dag på telefon 25 70 70 98 eller på mail kontakt@dichmann-totalbyg.dk  for at høre mere om, hvordan vi hjælper dig med at få mere plads.