Få de vinduer, du drømmer om

Vinduer har en stor betydning for indeklimaet i boligen og dermed også for dit velbefindende. Du må derfor ikke gå på kompromis, når du skal have skiftet vinduer eller monteret nogle nye i forbindelse med et nybyggeri.

Det behøver du i hvert fald ikke hos os, da vi leverer og monterer vinduer fra kælder til loft fra et større udvalg af anerkendte producenter. Med mange års erfaring med at montere og udskifte vinduer i etageejendomme, villaer og fritliggende huse, er vi et sikkert og trygt valg.

Har du samtidig brug for en reparation af vinduesrammer eller dørkarme, kan vi med vores snedkerkompetencer hjælpe dig til en flot og æstetisk løsning. Det er alt sammen noget, vi gerne tager en snak med dig om, hvis du ønsker vores forslag eller gerne vil høre nærmere om vores løsninger.

Udfyld nedenstående formular, så giver vi dig et meget overkommeligt tilbud

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

3

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Skal vi levere og montere dine vinduer?

Med de rette vinduer vil du både opleve et tilpas indeklima og et udseende, der harmonerer med resten af boligen og dets stil. Dette går vi meget højt op i at sikre os, så du også på lang sigt forbliver glad for dine vinduer.

Vi har gennem tiden udført mange forskelligartede opgaver og kan derfor helt sikkert også løse din til UG. Vi vil i hvert fald gerne forsøge! Ring derfor gerne til 25 70 70 98 eller send os en mail til kontakt@dichmann-totalbyg.dk, så giver vi gerne vores bud på den bedste løsning på vinduer til dig. Vi vender tilbage inden for 24 timer, så du ikke skal vente længe på at få afklaret, om du har fundet det rette match.